Естудиантес Каракас

Последни резултати

лига час среща/резултат
ВЕН 21.04.2018
Депортиво Ансоатеги Депортиво Ансоатеги 1 - 1 Естудиантес Каракас Естудиантес Каракас
ВЕН 15.04.2018
Естудиантес Каракас Естудиантес Каракас 1 - 2 Минерос де Гуаяна Минерос де Гуаяна
ВЕН 07.04.2018
Академия Пуерто Кабело Академия Пуерто Кабело 1 - 0 Естудиантес Каракас Естудиантес Каракас
ВЕН 02.04.2018
Естудиантес Каракас Естудиантес Каракас 1 - 1 Арагуа Арагуа
ВЕН 21.03.2018
Естудиантес Каракас Естудиантес Каракас 0 - 1 Карабобо Карабобо
ВЕН 18.03.2018
Естудиантес Каракас Естудиантес Каракас 2 - 2 Депортиво Лара Депортиво Лара
ВЕН 11.03.2018
Депортиво Ла Гуайра Депортиво Ла Гуайра 2 - 0 Естудиантес Каракас Естудиантес Каракас
ВЕН 03.03.2018
Естудиантес Каракас Естудиантес Каракас 1 - 0 Депортиво Тачира Депортиво Тачира
ВЕН 28.02.2018
Сулия Сулия 4 - 0 Естудиантес Каракас Естудиантес Каракас
ВЕН 24.02.2018
Естудиантес Каракас Естудиантес Каракас 0 - 2 Самора Самора
ВЕН 18.02.2018
Атлетико Венецуела Атлетико Венецуела 3 - 1 Естудиантес Каракас Естудиантес Каракас
ВЕН 10.02.2018
Естудиантес Каракас Естудиантес Каракас 1 - 0 Каракас Каракас
ВЕН 28.01.2018
Монагас Монагас 4 - 0 Естудиантес Каракас Естудиантес Каракас
ВЕНК 02.11.2017
Естудиантес Каракас Естудиантес Каракас 0 - 2 Минерос де Гуаяна Минерос де Гуаяна
ВЕНК 26.10.2017
Минерос де Гуаяна Минерос де Гуаяна 2 - 0 Естудиантес Каракас Естудиантес Каракас
ВЕНК 12.10.2017
Естудиантес Каракас Естудиантес Каракас 1 - 1 Арагуа Арагуа
КОПСУ 07.04.2017
Естудиантес Каракас Естудиантес Каракас 2 - 3 Сол де Америка Сол де Америка
ВЕН 23.10.2016
Сулия Сулия 1 - 0 Естудиантес Каракас Естудиантес Каракас
ВЕН 16.10.2016
Естудиантес Каракас Естудиантес Каракас 0 - 4 Депортиво Ла Гуайра Депортиво Ла Гуайра
ВЕН 10.10.2016
Естудиантес де Мерида Естудиантес де Мерида 4 - 1 Естудиантес Каракас Естудиантес Каракас